VIKING MB 248 RUOHONLEIKKURI

Tuotekoodi: 63500113406
VIKINGMB248RUOHONLEIKKURI_63500113406_1.jpg
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 80 €
269,00 €
-23%
Ovh. 349,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Tämän tuotteen voi ostaa tai tilata vain myymälässämme.
Ota yhteyttä myyntiin
VIKING MB 248 Ruohonleikkuri (VASTAAVA STIHL MALLI RM 248) Helppoa ja tehokasta leikkuuta Ruohonleikkuri 46 cm leikkuuleveydellä, nopeaan ja tehokkaaseen ruohonleikkuuseen, jopa n. 1.200 m² nurmikoille. Keskitetty leikkuukorkeudensäätö ...

OSTA JOKIN SEURAAVISTA FESTOOL AKKUKONEISTA NIIN SAAT AKUN VELOITUKSETTA (18V 5,2 Ah:n Bluetooth).

Akkumonitoimityökalu VECTURO OSC 18,Akku-upotussaha TSC 55,Akkukäsipyörösaha HKC 55 ja Akkueristesaha ISC 240. Katso tarkemmat ohjeet https://www.festool.fi/kampanjat/microsites/18v

VIKING MB 248 Ruohonleikkuri (VASTAAVA STIHL MALLI RM 248)

Helppoa ja tehokasta leikkuuta

Ruohonleikkuri 46 cm leikkuuleveydellä, nopeaan ja tehokkaaseen ruohonleikkuuseen, jopa n. 1.200 m² nurmikoille. Keskitetty leikkuukorkeudensäätö seitsemään eri tasoon. Kompaktin muotoilun ansiosta erittäin helppo liikutella kukkapenkkien ja pensaiden ympärillä. Suuri 55 litran keruusäiliö, joka on helppo tyhjentää. VIKINGin oma EVC 200 moottori tarjoaa suurta tehoa alhaisella tärinätasolla.

Ominaisuudet

Keskitetty leikkuukorkeudensäätö

Keskitetty leikkuukorkeudensäätö on helppo ja nopea säätää optimaaliselle korkeudelle halutun leikkuukorkeuden mukaan.

 

Leikkuuterä

Leiikkuuterä luo voimakkaan pyörteen, joka suoristaa ruohonkorret ennen kuin terä leikkaa ne ja heittää leikkuujätteen ulos kotelosta. Tämä antaa erittäin hienon leikkuutuloksen.

Taittuva aisa

Käytännöllinen taittuva aisa tekee VIKING ruohonleikkureista helppoja kuljettaa ja varastoida. Aisa taittuu suoraan koneen päälle ja vie näin todella vähän tilaa.

Kitkattomat kuulalaakeroidut pyörät

Todella sujuvasti pyörivät kaksoiskuulalaakeroidut pyörät ovat erittäin vankkoja, tarjoavat korkean ajomukavuuden ja ovat pitkäikäisiä.

Keruusäiliön täyttöilmaisin

Kaikissa VIKING ruohonkerääjillä varustetuissa ruohonleikkureissa on integroitu keruusäiliön täyttöilmaisin. Sinun ei tarvitse erikseen pysähtyä ja tarkistaa onko kerääjä täynnä vaan se näkyy jatkuvasti työskentelysi aikana.

Jäykkä runko

Vankka: teräspeltirunko on erittäin kestävä, runkorakenne kestää myös kaikkein kovimmat työskentelyolosuhteet. Kahvasto on kiinteästi yhteydessä leikkurin runkoon joka tekee leikkurista helpon ohjata

 

Tekniset tiedot

Nurmialue m² jopa 1.200

Leikkuuleveys cm 46

Leikkuukorkeus mm 25-75

Äänenpaine LpA dB(A) 83

Toleranssi KpA dB(A) 2

Tärinätaso ahw m/s² 4,00 / 2,00

Paino kg 26

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
myynti@punavuorenrauta.fi