MOOTTORISAHA MS 192 C-E 30CM STIHL

Tuotekoodi: 795711324285
MOOTTORISAHAMS192C-E30CMSTIHL_795711324285_1.jpg
349,00 €
Tämän tuotteen voi ostaa tai tilata vain myymälässämme.
Ota yhteyttä myyntiin
TÄMÄ SAHAMALLI ON MYYTY LOPPUUN. UUSI KORVAAVA MALLI ON MS 193 C-E STIHL MS 192 C Erittäin kevyt mökkiläisen moottorisaha. ErgoStart -kevytkäynnistyksen ja tehokkaan tärinänvaimennuksen ansiosta vaivaton ja mukava käyttää. Soveltuu erinomaisesti polt...

OSTA JOKIN SEURAAVISTA FESTOOL AKKUKONEISTA NIIN SAAT AKUN VELOITUKSETTA (18V 5,2 Ah:n Bluetooth).

Akkumonitoimityökalu VECTURO OSC 18,Akku-upotussaha TSC 55,Akkukäsipyörösaha HKC 55 ja Akkueristesaha ISC 240. Katso tarkemmat ohjeet https://www.festool.fi/kampanjat/microsites/18v

TÄMÄ SAHAMALLI ON MYYTY LOPPUUN. UUSI KORVAAVA MALLI ON MS 193 C-E 

STIHL MS 192 C Erittäin kevyt mökkiläisen moottorisaha. ErgoStart -kevytkäynnistyksen ja tehokkaan tärinänvaimennuksen ansiosta vaivaton ja mukava käyttää. Soveltuu erinomaisesti polttopuiden sahaukseen, rakennustöihin sekä puiden kaatoon. Terälevy 30cm.

Stihl moottorisahat ovat saatavilla ainoastaan myymälässämme ja niiden verkkomyynti on Stihlin puolelta kielletty. Myymälässämme on laaja valikoima yleisimpiä moottosrisahamalleja. Tilauksesta 1-2 arkipäivää saamme kaikki Stihl sahamalli. 

Tekniset tiedot

Tilavuus 30,1 cm3
Teho 1,3 / 1,8 kW / hv
Paino 3,3 kg
Terälevy 30 cm
Ketjujako 3/8 "
Ketjun pituus 44 lenkkiä
Vetolenkin leveys 1,3 mm

Käyttöedut

Tärinänvaimennusjärjestelmä

  • Henkilö joka altistuu pitkäkestoiselle tärinälle, esimerkiksi moottorintärinä, voi hän saada verenkiertohäiriötä käsissä ja käsivarsissa. STIHLin erittäin tehokas tärinänvaimennus alentaa koneesta ja leikkuulaitteesta aiheutuvaa tärinää sopivalle tasolle, jotta konetta on turvallista ja ergonomista käyttää.

Yksivipukäyttö

  • Kaikki toiminnot; käynnistys, käyttö ja pysäyttäminen tapahtuvat kätevästi yhdellä kädellä samasta vivusta.

Teräketjun sivukiristys

  • Lähes kaikki STIHL moottorisahat (MS 170 poikkeuksin) ovat varustettu teräketjun sivukiristyksellä, jolloin vältetään kontakti terävään teräketjuun. Sammuta moottorisaha ja löysää purusuojan mutteria. Kiristä teräketju ruuvimeisselillä ja kokeile ketjun kireys varosvasti teräketjusta. Helppoa ja turvallista.

STIHL ErgoStart (E)

  • Vähentää käynnistettäessä tarvittavan voiman puoleen ja käynnistys voidaan suorittaa yhdellä kevyellä vedolla. Kevytkäynnistys perustuu narupyörän ja kampiakselin välissä olevaan spiraalijouseen.

STIHL Ematic ketjunvoitelujärjestelmä

  • Verrattuna tavalliseen terälevyyn ilman Ematic järjestelmää, STIHL Ematic järjestelmä säästää ketjuöljyä jopa 50 %, riippuen puutyypistä ja teräketjusta. Järjestelmä yhteensovittaa STIHL Ematic tai Ematic S terälevyn, STIHL Oilomatic teräketjun ja öljypumpun kanssa. Tuloksena, terälevyn uraan valuva teräketjuöljy tarttuu pyörivään teräketjuun ilman hävikkiä.

Tankkien pikalukituskorkit

  • Patentoitu sulkemismenetelmä polttoaine- ja öljysäiliöihin. Korkki suljetaan bajonettiliittimellä, joka tekee korkin avaamisesta ja sulkemisesta todella helppoa, ilman työkaluja.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
myynti@punavuorenrauta.fi