ENKOPUR MUSTA 25KG

Tuotekoodi: 0165040
ENKOPURMUSTA25KG_0165040_1.jpg
546,35 €
Tämän tuotteen voi ostaa tai tilata vain myymälässämme.
Ota yhteyttä myyntiin
ENKOPUR MUSTA 25KG kattojen tiivistysmassa. HUOM! myynti vain valtuutetuille asentajille. Vain sertifioidut asentajat voivat tehdä tiivistyksiä Enkopur-tuotteella. Enkopur ei ole tee-se-itse tuote.Vesitiivistämisen päätuote on Enkopur, joka sopii er...

OSTA JOKIN SEURAAVISTA FESTOOL AKKUKONEISTA NIIN SAAT AKUN VELOITUKSETTA (18V 5,2 Ah:n Bluetooth).

Akkumonitoimityökalu VECTURO OSC 18,Akku-upotussaha TSC 55,Akkukäsipyörösaha HKC 55 ja Akkueristesaha ISC 240. Katso tarkemmat ohjeet https://www.festool.fi/kampanjat/microsites/18v

ENKOPUR MUSTA 25KG kattojen tiivistysmassa. HUOM! myynti vain valtuutetuille asentajille. Vain sertifioidut asentajat voivat tehdä tiivistyksiä Enkopur-tuotteella. Enkopur ei ole tee-se-itse tuote.

Vesitiivistämisen päätuote on Enkopur, joka sopii erityisen hyvin Suomen oloihin. Enkopur on nestemäinen yksikomponenttinen polyuretaanimassa joka vulkanisoituu pysyvästi joustavaksi kalvoksi.

Tyypilliset käyttökohteet ovat reikien paikkaukset, vuotavien konesaumojen, läpivientien ja haastavien liitosten tiivistäminen sekä vesikourujen paikkaukset. Enkopur sopii myös parvekkeiden ja terassien vesieristämiseen.

Enkopur on taloudellisesti tehokas vaihtoehto katon uusimiselle, usein vain murto-osa kustannuksilla. Harva vuotava katto vaatii vaihtamista ja katon elinkaarta voi pidentää vuosilla Enkopur-tiivistystekniikalla.

Enkopur käytetään myös uusien kattojen haastavien kohtien tiivistämiseen. Tiettyjä liitoksia on erityisen hankalaa rakentaa peltisepäntyöllä tai bituminostolla. Nämä voi suosiolla tiivistää Enkopurilla jo rakennusvaiheessa.

Käyttötarkoitus: vesitiivistys katoilla (paikallisesti), vedeneristys parvekkeilla (koko pinta)

Käyttökohde: peltikatto, bitumihuopakatto, perveke, terassi

Värit: hopeanharmaa, musta

Kattokorjaus Enkopur tiivistysmassalla – hyödyt
Suurin hyöty on kustannustehokkuus
Ei yritetä työntää tiivistysainetta konesaumaan. Tällainen korjaus pysyy vain hetken ja irtoaa lämpölaajenemisen myötä. Tiivistetään vuotava sauma vähintään 10 cm leveydeltä. Massaa on vielä tuettu polyflex-kuitukankaalla.Tällainen paikkaus ei halkeile eikä irtoa.
Ei purkutöitä ja purkujätteen hävittämistä
Vesitiivis heti
Enkopur on höyryä läpäisevä joten rakenteisiin jäänyt kosteus pääsee haihtumaan
Enkopur tiivistykset tekevät sertifioidut ammattilaiset
Vain sertifioidut asentajat voivat tehdä tiivistyksiä Enkopur-tuotteella. Enkopur ei ole tee-se-itse tuote.

Enkopur menetelmä
Ensin puhdistetaan katon paikattavan kohdan pinta irtohileistä ja pohjustetaan sopivalla Enke pohjustusaineella. Kun pohjustettu alue on kuiva levitetään kerros Enkopuria telalla. Märkä Enkopur vahvistetaan polyflex-kuitukankaalla ja päälle levitetään vielä kerros Enkopuria. Kangas varmistaa kestävyyden ja pinta ei hajoa lämpöliikkeen takia. Paikka on vesitiivis heti vaikka aine on vielä märkä. Enkopur vulkanisoituu ilmankosteuden avulla.

Enkopur sopii peltikatoille ja huopakatoille ja tarttuu myös puu-, muovi ja lasipintoihin ja soveltuu näin erityisen hyvin liitoskohtien paikkaamiseen. Tarttuvuuden takaa pohjusteet, joita löytyy kaikille katemateriaaleille.

 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
myynti@punavuorenrauta.fi