AKKUSIIMALEIKKURI HONDA HHTE 38 BE

Tuotekoodi: 532303
AKKUSIIMALEIKKURIHONDAHHTE38BE_532303_1.jpg
AKKUSIIMALEIKKURIHONDAHHTE38BE_532303_2.jpg
AKKUSIIMALEIKKURIHONDAHHTE38BE_532303_3.jpg
Tarjoustuote!
Supertarjous
Säästä 299 €
100,00 €
-75%
Ovh. 399,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Heti verkkokaupan ja myymälän varastosta 2 kpl
Lähetysaika n. 1-2 arkipäivää
Toimituskulut alk. 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
POISTO! VAIN MYYMÄLÄSTÄ NOUDETTUNA!PAKETTI SIS HBP 20 AKUN JA HBC 210 LATURIN HONDA HHTE38BE on tehokas, kevyt ja helppokäyttöinen nurmitrimmeri. Automaattinen siimansyöttö takaa keskeytyksettömän työn. Kevyt siimaleikkuri sopii mainiosti niin pihan ...

OSTA JOKIN SEURAAVISTA FESTOOL AKKUKONEISTA NIIN SAAT AKUN VELOITUKSETTA (18V 5,2 Ah:n Bluetooth).

Akkumonitoimityökalu VECTURO OSC 18,Akku-upotussaha TSC 55,Akkukäsipyörösaha HKC 55 ja Akkueristesaha ISC 240. Katso tarkemmat ohjeet https://www.festool.fi/kampanjat/microsites/18v

POISTO! VAIN MYYMÄLÄSTÄ NOUDETTUNA!

PAKETTI SIS HBP 20 AKUN JA HBC 210 LATURIN 

HONDA HHTE38BE on tehokas, kevyt ja helppokäyttöinen nurmitrimmeri. Automaattinen siimansyöttö takaa keskeytyksettömän työn. Kevyt siimaleikkuri sopii mainiosti niin pihan viimeistelyyn ja teho myös ylikasvaneiden alueiden siistimiseen.

Akun kiinnittämien ja irrottaminen on helppoa eivätkä johdot haittaa menoa. Ei enää jatkuvaa pelkoa johdon katkeamisesta tai siitä että perässä seuraava johto tuhoaa herkät istutukset. Akkukäyttöisyys takaa esteettömän liikkumisen ja työn sujuvuuden.

Moderni akkutyöväline on täydellinen valinta useimpiin pihoihin. Perinteisiin polttomoottoreilla toimiviin laitteisiin verrattuna akkulaitteet tarjoavat monia käytännön etuja kuten:

Keveys

Suuren ja raskaan polttomoottorin ja polttoainesäiliön sijaan kannettavanasi on kevyt akku ja kompakti työkalu, joten työskentely pihalla on aiempaa selvästi kevyempää ja mukavampaa.

Hiljaisuus

Pienikin polttomoottori pitää isoa ääntä. Akusta voimansa saavat sähkömoottorit tuottavat saman tehon ja hyödyn huomattavasti pienemmillä desibelimäärillä.

Puhtaus

Akkukäyttöiset sähkötyökalut ovat luonnollisesti myös luonnonystävän valintoja. Sähkömoottorit eivät tuota pakokaasuja eivätkä CO2-päästöjä.

Helppous

Jo pelkkä polttomoottorityökalun käynnistäminen saattaa viedä puhdin pois useimmalta kotipuutarhurilta. Akkukäyttöiset työkalut käynnistyvät puolestaan aina vain nappia painamalla. Ja ne myös pysyvät käynnissä olipa sää sitten kylmä tai kostea. Oma energia on mukava purkaa työhön, ei oikutteleviin koneisiin.

HONDA LATURI HBC210WE akkupuutarhakoneiden akkujen lataamiseen. Teho 210W. Latausaika 2.0 Ah akulle 40min

HONDA HBP20AH Lithium-ION akku Hondan akkukäyttöisille puutarhakoneille. Kapasiteetti 2.0 Ah 112Wh. Jännite 56v. Akun paino 1,26kg
Kennotyyppi Lithium–ION 

 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
myynti@punavuorenrauta.fi