Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

2. Tuotetta, jota löytyy varastosta on toimitusaika 1 - 4 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.

3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Punavuorenrauta.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse info(at)punavuorenrauta.fi tai puhelimitse 09 656 341 (ma-pe 7.30-17.00 )

4. Punavuoren Rauta Oy ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Punavuoren Rauta Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Punavuorenrauta.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

 

Tarkemmat toimitusehdot

 

1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on normaalisti 1 - 4 työpäivää ellei tuotteen yhteydessä ole muuta mainittu. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

 

2. Toimitustavat

Punavuoren Rauta.fi tarjoaa asiakkailleen seuraavat toimitustavat:

Verkkokaupasta tilatut tuotteet voi noutaa Punavuoren Rauta Oy:n myymälästä (pursimiehenkatu 4-6, Helsinki), Postin noutopisteestä tai tilata suoraan kotiin toimitettuna. Kotiinkuljetuspalvelu koskee Manner-Suomen osoitteita, joihin on kiinteä tieyhteys.Tuotteet voi tilata suoraan kotiin toimitettuna silloin, kun tuote kokonsa tai painonsa puolesta on mahdollista toimittaa näillä toimitustavoilla.

Mahdolliset tuotekohtaiset erityistoimitusehdot ilmoitetaan tuotetietojen yhteydessä. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusmuotoa, mikäli asiakkaan valitsema toimitustapa ei sovellu tilattavalle tuotteelle/tuotteille. Esimerkiksi erikoisrahdin vaativalle painavalle tuotteelle on valittu toimitustavaksi nouto Postista. Esimerkin kaltaisessa tapauksessa asiakaspalvelumme ottaa yhteyttä asiakkaaseen ja selvittää rahdin todellisen kulun.

Mikäli haluat tilata tuotteita Ahvenanmaalle, saaristoalueille tai ulkomaille ota yhteyttä asiakaspalveluun. Asiakaspalvelumme varmistaa onko tilaaminen mahdollista ja aiheutuuko tästä lisäkuluja.

Nouto myymälästämme arkisin 7.30-17.00 on asiakkaalle maksuton 0 € (pois sulkien tehdasrahti tuotteet)

Myymälänoudoissa asiakkaalle lähetetään tekstiviesti / sähköposti, kun tuotteet ovat noudettavissa. Tekstiviestissä / sähköpostissa kerromme myös mistä tuotteet ovat noudettavissa.

Noutaessaan verkkokauppatilausta asiakkaalla pitää olla mukanaan tilausvahvistus tai tekstiviesti /sähköposti-ilmoitus sekä henkilöllisyystodistus.

Nouto valitsemastasi Postista, hinta alkaen 9,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi Postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen.

Posti säilyttää lähetyksiä saapumisviikon jälkeen kaksi täyttä kalenteriviikkoa. Toimituksen maksimikoko 35 kg, 120 cm x 60 cm x 60 cm.

Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista, hinta alkaen 9,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Vastaanottajalle ilmoitetaan saapuneesta paketista aina tekstiviestillä tai sähköpostilla, joten muistathan tarkistaa, että tilauksen puhelinnumero ja sähköpostiosoite on oikein. Viestin mukana tulee avauskoodi jonka avulla paketin saa lunastettua automaatista. Paketti on noudettavissa 7 vuorokauden ajan saapumisilmoituksesta. Toimituksen maksimikoko: 35 kg ja 60x36x60 cm.

Postin kotiinkuljetus, hinta alkaen 19,90 €

Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Pienemmät toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan.

Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Palveluun kuuluu yksi toimitusyritys. Jos vastaanottaja ei ole paikalla sovittuna toimitusaikana, vastaanottajalle jaetaan yhteydenottopyyntökortti. Lähetykselle on tilattavissa maksullinen uudelleen jakelu.

120 x 60 x 60 cm
300 x 120 x 60 cm (Suuri-lisämaksulla)
35 kg

Postin lähetyksien kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiin kun lähetämme paketin.

Postin Express-paketti, hinta alkaen 19,90 €

Lähetys jaetaan osoitekorttiin merkittyyn osoitteeseen ja luovutetaan kuittausta vastaan. Palveluun kuuluu yksi jakeluyritys. Vastaanottajan nimitieto tallennetaan lähetysten seurantaan.

Jos vastaanottajaa ei tavoiteta hänelle jätetään saapumisilmoitus ja lähetys toimitetaan vastaanottajan lähipostiin noudettavaksi. Lähetykselle on tilattavissa maksullinen uudelleen jakelu. Lähetys palautetaan lähettäjälle jos sitä ei noudeta säilytysajan päätyttyä.

120 x 60 x 60 cm
300 x 120 x 60 cm (Suuri-lisämaksulla)
35 kg

Kotiin ja työmaalle Punavuoren Rauta pakettiautokuljetus, hinta 49,90 €

Asiakas saa tuotteen ilmoittamaansa toimitusosoitteeseen pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen). Tällöin tuotteet kuljetetaan kohdeosoitteeseen, mutta toimitukseen ei kuulu tuotteen siirtäminen rakennuksen sisälle/yläkertaan. Toimitukselle on selkeästi osoitettava purkupaikka, jonka tulee sijaita siten, että purkaminen on mahdollista suorittaa suoraan ajoneuvosta.

Asiakkaan tulee tilauksen yhteydessä ilmoittaa matkapuhelinnumero, johon rahdinkuljettaja voi ottaa yhteyttä sopiakseen toimituksen ajankohdasta. Jakelu tapahtuu arkisin 8.00-16.00.

 

3. Maksutavat

Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Pankki, Säästöpankki / Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki.

Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard.

Klarna Checkout

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan. 

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit - kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu

 

4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, muuttumaton ja jälleenmyyntikuntoinen, lisäksi tuotteen tulee olla alkuperäisessä ehjässä myyntipakkauksessaan. Tuotteen palauttamisen kustannuksista vastaa asiakas itse.

Erikoistilauksesta valmistettuja tai asiakasta varten räätälöityjä sekä tavarantoimittajalta erikseen asiakasta varten tilattuja tuotteita ei voi peruuttaa. Myöskään määrämittaan katkaistuja tai leikattuja tuotteita ei voi peruuttaa. Pelkkä tuotteen palautus ei peruuta sopimusta. 

Palautuksesta tulee aina ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen info(at)punavuorenrauta.fi tai puhelimitse numeroon 09 656 341 (ma - pe 7.30 - 17.00).

Pyydämme ilmoituksessanne ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)

  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)

  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).

  • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

Sinulla on huolenpitovelvollisuus tuotteesta, mikäli aiot käyttää peruuttamisoikeutta. Mikäli peruutat sopimuksen tuotteen käyttöönoton jälkeen, olet velvollinen korvaamaan Punavuoren Rauta Oy:lle tuotteen arvon alentumisen. Asiakkaana olet vastuussa sellaisesta tavaroiden arvon alenemisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Veloitukseton palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.

Takuu ja mahdolliset laatuvirheet

Takuu on tuotteen valmistajan tai maahantuojan vapaaehtoinen antama lisäturva. Takuun antaja vastaa tuotteen virheettömyydestä, toiminnasta ja muista sille asetetuista laadullisista kriteereistä. Tuotetiedoissa on kerrottu tuotteen mahdollinen takuuaika. Verkkokaupan toimituksen mukana tuleva lähetyslista on samalla takuutodistus, ja se tulee säilyttää koko takuuajan. Tarkemmat takuuehdot tulee tarkistaa joko tuotteen mukana toimitetuista takuuehdoista tai suoraan tuotteen valmistajalta.

Takuuaika alkaa ostokuitin tai laskun päiväyksestä jatkuen takuun kattaman ajan verran. Takuun aikana tehdyt korjaukset, vaihdot tai muut toimenpiteet eivät pidennä tai lyhennä takuuta. Noudata tarkasti tuotteiden käyttö- ja asennusohjeita, sillä takuu korvaa vain materiaalivirheet sekä ohjeiden mukaisessa käytössä syntyneet viat. Punavuoren Rauta Oy vastaa tuotteessa mahdollisesti ilmenevästä virheestä, vaikka takuuaika olisi jo päättynyt. Tämä lakisääteinen virhevastuu kattaa myös tuotteet, joissa erillistä takuuta ei ole myönnetty.

Mikäli tuotteessa on virheitä, huolto- ja palautusjärjestelyt tulee aina sopia verkkokaupan asiakaspalvelun kanssa ennen tuotteen palauttamista, jotta voimme omalta osaltamme varmistaa asian moitteettoman hoidon.


5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: info(a)punavuorenrauta.fi tai soittamaan 09 656 341 arkisin 7.30-17.00.


6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen info(at)punavuorenrauta.fi tai soittamalla 09 656 341. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista.

Myös Punavuoren Rauta pidättää oikeuden tilauksen perumiseen. Mahdollisesti evätystä tilauksesta asiakaspalvelumme lähettää viipymättä tiedon asiakkaalle.

Syy myyjän tilauksen peruuttamiseen voi olla esimerkiksi selkeä hintavirhe. Tällaisella hintavirheellä tarkoitetaan hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa selkeästi oikeasta / markkinahinnasta. Tuote on esim 0 € hintainen tai kyseessä on vaikkapa pilkkuvirhe ( 1000 € hintainen tuote on hinnoiteltu 100 € maksavaksi). Em. tapauksissa katsomme, että asiakkaan on pitänyt ymmärtää tuotteessa olevan hintavirhe.

Pidätämme myös oikeuden tilauksen peruuttamiseen, jos katsomme asiakkaan toimivan mahdollisesti vilpillisesti tai käyttävän vilpillisesti selvää virhettä hyväkseen tilausta tehdessään.

Jos tavaraa, tilausta tai toimitusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla (kuluttaja saa tarvittaessa lisätietoa kuluttajaneuvonnasta (kuluttajaneuvonta.fi)) kuluttaja voi myös saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi tai https://webgate.ec.europa.eu/odr) päätettäväksi.


7. Yhteystiedot

Punavuoren Rauta Oy
Pursimiehenkatu 4-6
00150 Helsinki

puh. 09 656 341

sähköposti: info@punavuorenrauta.fi