Toimitus- ja maksutavat

Toimitustavat

Punavuoren Rauta.fi tarjoaa asiakkailleen seuraavat toimitustavat:

Verkkokaupasta tilatut tuotteet voi noutaa Punavuoren Rauta Oy:n myymälästä (pursimiehenkatu 4-6, Helsinki), Postin noutopisteestä tai tilata suoraan kotiin toimitettuna. Kotiinkuljetuspalvelu koskee Manner-Suomen osoitteita, joihin on kiinteä tieyhteys.Tuotteet voi tilata suoraan kotiin toimitettuna silloin, kun tuote kokonsa tai painonsa puolesta on mahdollista toimittaa näillä toimitustavoilla.

Mahdolliset tuotekohtaiset erityistoimitusehdot ilmoitetaan tuotetietojen yhteydessä. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusmuotoa, mikäli asiakkaan valitsema toimitustapa ei sovellu tilattavalle tuotteelle/tuotteille. Esimerkiksi erikoisrahdin vaativalle painavalle tuotteelle on valittu toimitustavaksi nouto Postista. Esimerkin kaltaisessa tapauksessa asiakaspalvelumme ottaa yhteyttä asiakkaaseen ja selvittää rahdin todellisen kulun.

Mikäli haluat tilata tuotteita Ahvenanmaalle, saaristoalueille tai ulkomaille ota yhteyttä asiakaspalveluun. Asiakaspalvelumme varmistaa onko tilaaminen mahdollista ja aiheutuuko tästä lisäkuluja.

Nouto myymälästämme arkisin 7.30-17.00 on asiakkaalle maksuton 0 €, pois sulkien tehdasrahti tuotteet

Myymälänoudoissa asiakkaalle lähetetään tekstiviesti / sähköposti, kun tuotteet ovat noudettavissa. Tekstiviestissä / sähköpostissa kerromme myös mistä tuotteet ovat noudettavissa.

Noutaessaan verkkokauppatilausta asiakkaalla pitää olla mukanaan tilausvahvistus tai tekstiviesti /sähköposti-ilmoitus sekä henkilöllisyystodistus.

Nouto valitsemastasi Postista, hinta alkaen 9,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi Postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen.

Posti säilyttää lähetyksiä saapumisviikon jälkeen kaksi täyttä kalenteriviikkoa. Toimituksen maksimikoko 35 kg, 120 cm x 60 cm x 60 cm.

Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista, hinta alkaen 9,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Vastaanottajalle ilmoitetaan saapuneesta paketista aina tekstiviestillä tai sähköpostilla, joten muistathan tarkistaa, että tilauksen puhelinnumero ja sähköpostiosoite on oikein. Viestin mukana tulee avauskoodi jonka avulla paketin saa lunastettua automaatista. Paketti on noudettavissa 7 vuorokauden ajan saapumisilmoituksesta. Toimituksen maksimikoko: 35 kg ja 60x36x60 cm.

Postin kotiinkuljetus, hinta alkaen 19,90 €

Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Pienemmät toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan.

Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Palveluun kuuluu yksi toimitusyritys. Jos vastaanottaja ei ole paikalla sovittuna toimitusaikana, vastaanottajalle jaetaan yhteydenottopyyntökortti. Lähetykselle on tilattavissa maksullinen uudelleen jakelu.

120 x 60 x 60 cm
300 x 120 x 60 cm (Suuri-lisämaksulla)
35 kg

Postin lähetyksien kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiin kun lähetämme paketin.

Postin Express-paketti, hinta alkaen 19,90 €

Lähetys jaetaan osoitekorttiin merkittyyn osoitteeseen ja luovutetaan kuittausta vastaan. Palveluun kuuluu yksi jakeluyritys. Vastaanottajan nimitieto tallennetaan lähetysten seurantaan.

Jos vastaanottajaa ei tavoiteta hänelle jätetään saapumisilmoitus ja lähetys toimitetaan vastaanottajan lähipostiin noudettavaksi. Lähetykselle on tilattavissa maksullinen uudelleen jakelu. Lähetys palautetaan lähettäjälle jos sitä ei noudeta säilytysajan päätyttyä.

120 x 60 x 60 cm
300 x 120 x 60 cm (Suuri-lisämaksulla)
35 kg

Kotiin ja työmaalle Punavuoren Rauta pakettiautokuljetus, hinta 49,90 €

Asiakas saa tuotteen ilmoittamaansa toimitusosoitteeseen pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen). Tällöin tuotteet kuljetetaan kohdeosoitteeseen, mutta toimitukseen ei kuulu tuotteen siirtäminen rakennuksen sisälle/yläkertaan. Toimitukselle on selkeästi osoitettava purkupaikka, jonka tulee sijaita siten, että purkaminen on mahdollista suorittaa suoraan ajoneuvosta.

Asiakkaan tulee tilauksen yhteydessä ilmoittaa matkapuhelinnumero, johon rahdinkuljettaja voi ottaa yhteyttä sopiakseen toimituksen ajankohdasta. Jakelu tapahtuu arkisin 8.00-16.00.

 

Maksutavat

Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Pankki, Säästöpankki / Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki.

Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard.

Klarna Checkout

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan. 

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit - kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu